Ewa bana to lepiej sama zjedz Ja podam Ci sprawdzony przepis który stosuję od lat
-1kg serc indyczych
-300 gram krewety njtanszej z biedronki
-500 gram szpinaku
-żelatyna
-papryka słodka
Pisać nie musze że trzeba to ładnie zmielic -drobniutko Najlepiej przemiel to 3/4 razy
O kurka na wacie...najtańsza kreweta mówisz?? a ja zaszalałam......o losie ja jem pasztet ,a moje placki krewetki...świat idzie jednak w zła stronę
Dam radę ..musze te chude placki wyprowadzić inaczej w miejsce mojego akwa postawię paprotkę......musi mi sie udać je uratować..........kurcze......wiecie co paletki są fajne...takie bardzo "kontaktowe"
250l profil i 50l MINI LOW-TECH
Pozdrawiam Ewa OBSESYJNIE ZAKOCHANA W BOCJACH WSPANIAŁYCH
Bo to są madre rybki I rozpoznają swojego pana Zobaczysz że się w nich zakochasz Choć mam obawy czy wiciowce nie zrobiły im z organów ser szwajcarski Ale apetyt ich daje sporą szanse